«500άρης» Μίλνερ - του έδωσε το MVP ο Σαλάχ

Το παιχνίδι κόντρα στην Μπόρνμουθ ήταν το 500ό του μέσου της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ και ο κορυφαίος του αγώνα, Μοχάμεντ Σαλάχ, του χάρισε το βραβείο του.

Ιστορικό ήταν το παιχνίδι με αντίπαλο τα «Κεράσια», όπου η Λίβερπουλ επικράτησε με 0-4 και ανέβηκε πρώτη στη βαθμολογία, το μεσημέρι του Σαββάτου για το «δρομέα της Πρέμιερ Λιγκ», Τζέιμς Μίλνερ. Ο πολύπειρος μέσος, που αγωνίστηκε σε θέση δεξιού μπακ, έδωσε το παρών για 500ή φορά σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο 32χρονος, που διανύει τη 16η σεζόν της καριέρας του στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχει αγωνιστεί 111 φορές με την τωρινή ομάδα του, αλλά τις περισσότερες εμφανίσεις τις έχει πραγματοποιήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι 147. Σε αυτές τις 500 παρουσίες του έχει σκοράρει 5 φορές με τη φανέλα της Λιντς, 12 με την Άστον Βίλα, 6 με τη Νιουκάστλ, 13 με τη Σίτι και 15 με τη Λίβερπουλ.

Μετά τον αγώνα στη μεικτή ζώνη ο recordman Τζέιμς Μίλνερ παραχώρησε δηλώσεις μαζί με τον MVP του αγώνα, Μοχάμεντ Σαλάχ, που σημείωσε χατ τρικ, με τον Αιγύπτιο να προχωράει σε μία όμορφη κίνηση δίνοντας το βραβείο του στον αρχηγό του.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.