Κλοπ: «Ανοιχτή η πόρτα για μεταγραφές Ιανουαρίου»

Ο Γερμανός μάνατζερ της Λίβερπουλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης των Κόκκινων στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, με διαφορά 4 βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν μεταγραφές και τον Γενάρη, κυρίως εξαιτίας των τραυματισμών που έπληξαν τη Λίβερπουλ (Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ναμπί Κεϊτά, Ζοέλ Ματίπ, Τζο Γκόμεζ). Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ που έχω αλλά πάντα έλεγα πως ποτέ δεν ξέρεις (σ.σ. αν θα γίνουν κινήσεις). Θα κρατήσω την πόρτα ανοιχτή. Εάν κάποια πράγματα συμβούν τότε θα πρέπει να κάνουμε μια έρευνα (σ.σ. στη μεταγραφική αγορά). Ένας τρομακτικός αριθμός αγώνων είναι μπροστά μας. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να αντιδράσουμε.

Δεν έχουμε και πολλές επιλογές πια γιατί έχουμε δύο τραυματίες κεντρικούς αμυντικούς, οπότε αυτό αμέσως μειώνει τις επιλογές μας. Δεν είμαστε τόσο ευέλικτοι.

Ναι, ο Μίλνερ μπορεί να παίξει 5 ή 6 διαφορετικές θέσεις, δεν είναι πρόβλημα για εκείνον, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που να μπορούν να παίξουν σε τόσο πολλές θέσεις. Αλλά η κατάσταση είναι ΟΚ».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.