Τρεις ιταλικές ομάδες και η Μπέτις για Γκαμπιαντίνι

Αρκετές προτάσεις έχει η Σαουθάμπτον για τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι δεν ηταν στα βασικά πλάνα του Μαρκ Χιούζ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ενώ φαίνεται πως δεν υπολογίζεται καθόλου από τον Ραλφ Χάσενχιουτλ, υπό τις οδηγίες του οποίου αγωνίστηκε μόλις για 15’ συνολικά στα τελευταία 6 ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αυστριακού τεχνικού ο 27χρονος φορ έχει πολλές προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και μένει να αποφασιστεί από τον ίδιο αλλά και τη διοίκηση των Αγίων, πού θα μετακινηθεί.

Τέσσερις ομάδες φέρονται να ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του. Η ισπανική Μπέτις και οι ιταλικές Μίλαν, Φιορεντίνα και Σαμπντόρια. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η τελευταία συζητά ήδη με τους Αγίους για 6μηνο δανεισμό του παίκτη και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 10,75 εκατομμυρίων λιρών για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Σαουθάμπτον είχε αποκτήσει τον Γκαμπιαντίνι από τη Νάπολι τον Ιανουάριο του 2017 έναντι 14,5 εκ. λιρών (17 εκ. με τα μπόνους). Υπό τις οδηγίες του Κλοντ Πιέλ είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα εκείνη στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την αποχώρηση του Γάλλου μάνατζερ η απόδοσή του έπεσε και σταδιακά έμεινε εκτός ροτέισιον.

Συνολικά, φόρεσε τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου 60 φορές και πέτυχε 12 γκολ (χωρίς να δώσει ούτε μια ασίστ).


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.