Διακαής πόθος του Σάρι ο Γκονζάλο Ιγουαΐν

Οι Μπλε είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον έμπειρο Αργεντίνο επιθετικό στο Στάμφορντ Μπριτζ, με τον προπονητή τους να επιμένει πως είναι ο παίκτης που χρειάζεται.

Όπως είναι γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι, ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει τον Γκονζάλο Ιγουαΐν στην Τσέλσι. Στη θερινή μεταγραφική περίοδο ο Αργεντίνος μετακόμισε στη Μίλαν, ως δανεικός από τη Γιουβέντους.

Τις τελευταίες μέρες, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πιέζει ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο, ωστόσο υπάρχουν δύο τελευταία εμπόδια. Το ένα αφορά τους Ροσονέρι, οι οποίοι έχουν πληρώσει 16,3 εκατομμύρια λίρες για τον ετήσιο δανεισμό του παίκτη και έχουν οψιόν αγοράς του έναντι 32,6 εκ. λιρών έξτρα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Επομένως θα πρέπει να δεχτούν να αφήσουν τον ποδοσφαιριστή να φύγει και ενδεχομένως να αποζημιωθούν για αυτό.

Το δεύτερο εμπόδιο προέρχεται από το εσωτερικό των Μπλε και σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου από τη Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, η οποία δεν ...ενθουσιάζεται με την πιθανότητα απόκτησης του 31χρονου φορ. Η Τσέλσι έχει υιοθετήσει μια συγκεκριμένη πολιτική τα τελευταία χρόνια, με βάση την οποία δεν δίνει συχνά συμβόλαιο σε παίκτες άνω των 30 ετών.

Πάντως, στο σημερινό ματς για το Σούπερ Καπ Ιταλίας (νίκη με 1-0 για τη Γιουβέντους) ο Ιγουαΐν αγωνίστηκε μόλις για 20 λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Καστιγιέχο.

Ο Σάρι είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην παίκτη του στη Νάπολι και την οικογένειά του και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί εάν θα συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά στην αγγλική λίγκα.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.