Οδεύει προς Ατλέτικο ο Μοράτα

Ο επιθετικός της Τσέλσι είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να παραχωρηθεί στην ισπανική ομάδα, πιθανότατα με κανονική μεταγραφή, για να καλύψει το κενό στην επίθεση των «Ροχιμπλάνκος».

Η πιθανή έλευση του Γκονζάλο Ιγουαΐν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από τη Μίλαν τον τρέχοντα μήνα φέρνει τον Άλβαρο Μοράτα στην πόρτα της εξόδου, αφού φέτος διανύει μία απογοητευτική χρονιά με τους «Μπλε».

Η ομάδα του Λονδίνου επιθυμεί να προχωρήσει σε πώληση και όχι δανεισμό του παίκτη που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2017 ερχόμενος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και κόστισε 70 εκατ. λίρες, κοστολογώντας τον στις 45 εκατ. λίρες, σύμφωνα με τα βρετανικά ρεπορτάζ.

Στην αντίπερα όχθη, η Ατλέτικο Μαδρίτης «καίγεται» για επιθετικό, αφού ο Ντιέγκο Κόστα βρίσκεται εκτός δράσης με τραυματισμό και οι προσθήκες των Ζέλσον Μάρτινς και Νίκολα Κάλινιτς έχουν αποδειχθεί έως τώρα αποτυχημένες, με τον Κροάτη φορ να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη μοίρα. Τα ρεπορτάζ, επίσης, αναφέρουν ότι ο Μοράτα είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, προκειμένου να μετακινηθεί στην ισπανική πρωτεύουσα για χάριν της μισητής αντιπάλου της πρώην ομάδας του.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.