Ανακοινώθηκε από τους Μπλε ο έμπειρος Αργεντίνος στράικερ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ήθελε πολύ τον Γκονσάλο Ιγουαΐν στο Λονδίνο, ο ίδιος ο 31χρονος φορ πίεσε για να συμβεί αυτό και η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα.

Η συμφωνία αφορά δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Τσέλσι θα έχει την επιλογή να παρατείνει τον δανεισμό του για έναν ακόμα χρόνο έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, ή να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή πληρώντας τα διπλάσια χρήματα.

Στην Ευρώπη είχε έρθει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε 264 φορές πετυχαίνοντας 122 γκολ και δίνοντας 56 ασίστς.

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο ιταλικό ποδόσφαιρο με τις Νάπολι (147 παιχνίδια, 92 γκολ και 26 ασίστς για όλες τις διοργανώσεις) και Γιουβέντους (105 ματς, 55 γκολ, 12 ασίστς), αλλά κι ένα μέτριο πέρασμα από τη Μίλαν (22 συμμετοχές, 8 τέρματα και 3 ασίστς), ο Ιγουαΐν θα δοκιμάσει την τύχη του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι είχε ανάγκη από ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και ο Σάρι πιστεύει πως ο έμπειρος φορ θα του δώσει λύσεις, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του από την κοινή τους θητεία στη Νάπολι.

 

Η έλευση του Αργεντίνου φέρνει και την άμεση αποχώρηση του Άλβαρο Μοράτα, πιθανότατα με δανεισμό στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέλος, για να αντικαταστήσει τον Ιγουαΐν, η Μίλαν απέκτησε τον Πολωνό στράικερ, Κριστόφ Πιόντεκ, από την Τζένοα έναντι 35 εκ. ευρώ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.