«Η καλύτερη λίγκα στον κόσμο με τους χειρότερους διαιτητές»! (videos)

Ο μάνατζερ της Κάρντιφ... απασφάλισε μετά την ήττα της ομάδας του από την Τσέλσι, διαμαρτυρόμενος για μια σειρά αποφάσεων των διαιτητών του αγώνα.

Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Bluebirds και Τσέλσι, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να φεύγει νικήτρια με 1-2 από γκολ των Αθπιλικουέτα στο 85' και Λόφτους-Τσικ στο 91’, ο Νιλ Γουόρνοκ δήλωσε πως πολλοί αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ κρίνονται «από το ποιος σφυρίζει και ποιος κρατάει τη σημαία».

Ρέφερι του αγώνα κόντρα στους Μπλε ήταν ο Κρεγκ Πόουσον. Αναλυτικά όσα είπε ο 70χρονος προπονητής:

«Εάν είχε κανείς αμφιβολίες μέχρι σήμερα, τώρα πρέπει να δει ότι το VAR (σ.σ. Video Assistant Referee) είναι η απάντηση για να τους βοηθήσει. Αυτοί (σ.σ. οι διατητές) χρειάζονται βοήθεια, δεν είναι ξεκάθαρο; Θα είχαν βρει την απάντηση για το γκολ σε 10 δευτερόλεπτα. Δουλέψαμε πολλά πράγματα για τρεις εβδομάδες για να έρθουμε εδώ και να χάσουμε από τις αποφάσεις. Καμία σημαντική απόφαση στο ματς δεν δόθηκε υπέρ μας.

 

Εάν ήμουν φίλαθλος της Μπράιτον ή της Μπέρνλι (δύο βασικοί αντίπαλοι της Κάρντιφ για τον στόχο της παραμονής) θα ήμουν ενθουσιασμένος με όσα έγιναν σήμερα. Δεν είναι δικό μας λάθος εάν ένας διαιτητής δεν μπορεί να δει τι γίνεται, είναι το πιο οφθαλμοφανές οφσάιντ που έχω δει ποτέ και το πιο βέβαιο πέναλτι που έχω δει ποτέ.

(σ.σ. Η Πρέμιερ Λιγκ) είναι η καλύτερη λίγκα στον κόσμο αλλά με τους χειρότερους διαιτητές».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.