Μίλνερ: «Πρώτη φορά που θα υποστηρίζω τη Γιουνάιτεντ»

Η Λίβερπουλ θα περιμένει αύριο ένα ...δώρο από τη Γιουνάιτεντ, να κόψει βαθμούς από τη συμπολίτισσά της, και ο Άγγλος χαφ για πρώτη φορά στη ζωή του θα είναι με το μέρος των «Κόκκινων Διαβόλων».

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «Ολντ Τράφορντ» αύριο το βράδυ, όπου θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ντέρμπι του Μάντσεστερ και κατά μεγάλο βαθμό θα κρίνει το φετινό πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ. Η φιλοξενούμενη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο (το αυριανό) και αν φύγει με τη νίκη από την έδρα της Γιουνάιτεντ, θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα για το φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ όλοι θα θέλουν νίκη των γηπεδούχων ή έστω ισοπαλία, ώστε να κρατούν εκείνοι την τύχη στα χέρια τους και με το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια να στεφθούν πρωταθλητές.

Ανάμεσά τους και ο υπαρχηγός των «Κόκκινων», Τζέιμς Μίλνερ, που αγωνιζόταν πάντοτε ως αντίπαλος της Γιουνάιτεντ, αλλά αυτή τη φορά θα κάνει μία ...παραχώρηση. Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι θα είναι με το μέρος της Γιουνάιτεντ στο αυριανό παιχνίδι, απάντησε: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου. Αλλά δε θα το παρακολουθήσω. Είναι λιγάκι χάσιμο ενέργειας. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, ίσως βγω έξω για φαγητό.



Είναι εκνευριστικό να σκέφτεσαι ότι έχουμε μόλις μία ήττα όλη τη χρονιά και πάλι μπορεί να μην είναι αρκετό. Πρέπει απλώς να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μας απομένουν. Αν το κάνουμε αυτό και δεν είναι αρκετό, τότε θα πρέπει να σηκώσουμε ψηλά τα χέρια μας και να πούμε "Μπράβο Σίτι". Είναι μία κορυφαία ομάδα, το έχουν ξανακάνει και το έχουν κάνει ρουτίνα. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και να τους ασκήσουμε πίεση
».



Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.