Τρίπιερ: «Βήμα προς τα πάνω για μένα η Ατλέτικο»

Ο Άγγλος μπακ θεωρεί ότι η μετακίνησή του στην Ισπανία για λογαριασμό των «Ροχιμπλάνκος» είναι το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και όχι το αντίστροφο.

Από τα μέσα Ιουλίου ο Κίεραν Τρίπιερ ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 28χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έπειτα από 4 χρόνια καριέρας στην Τότεναμ και συνολικά 10 χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ άλλαξε περιβάλλον μετακομίζοντας στη Μαδρίτη.

Στα πρώτα 3 παιχνίδια της Ατλέτικο ο διεθνής Άγγλος έχει αγωνιστεί ως βασικός, μοιράζοντας και μία ασίστ απέναντι στη Χετάφε, με την ομάδα του να βρίσκεται στην κορυφή έχοντας κάνει το 3 στα 3.

Μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων «AFP» ο Τρίπιερ δήλωσε: «Δουλεύω με έναν από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Η Ατλέτικο είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν έκανα βήμα προς τα πίσω, αλλά έκανα ένα βήμα προς τα εμπρός».

Η φυγή του από αγγλικά εδάφη δε φαίνεται να επηρέασε το μέλλον του στην εθνική Αγγλίας, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Τριών Λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, βρέθηκε στην Ισπανία ώστε να τον παρακολουθήσει από κοντά στο παιχνίδι απέναντι στη Λεγανές και τον κάλεσε στην αποστολή για τα προκριματικά παιχνίδια με Κόσοβο και Βουλγαρία.

Για το ταξίδι του Σάουθγκεϊτ και την κλήση του στην εθνική ο Άγγλος μπακ πρόσθεσε: «Του έστειλα μήνυμα για να τον ευχαριστήσω που ήρθε να με παρακολουθήσει και για τη στήριξή του. Σήμαινε πολλά για μένα να ξέρω ότι παραμένω στις σκέψεις του».

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.