Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Εγώ κι ο Ρόμπερτσον θέλουμε να αλλάξουμε τη θέση του μπακ»

Ο νεαρός μπακ της Λίβερπουλ εξέφρασε τις φιλοδοξίες του, τις οποίες μοιράζεται με το συμπαίκτη του, και επιθυμεί να αλλάξει ο τρόπος που θα αντιμετωπίζεται η θέση που αγωνίζονται.

Οι «Κόκκινοι» μπήκαν με το δεξί στη νέα χρονιά, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 2-0 στο «Άνφιλντ» επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η διαφορά από τη δεύτερη Λέστερ ανέβηκε ξανά στους 13 βαθμούς.

Τα δύο μπακ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ έχουν ξεχωρίσει φέτος με την απόδοσή τους και τους αριθμούς τους. Ο μεν Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο πρωτάθλημα μετράει 2 γκολ και 8 ασίστ, ο δε Άντριου Ρόμπερτσον 1 γκολ και 6 ασίστ (τη μία εξ αυτών στο χθεσινό 2-0 του Μανέ) και όπως παραδέχθηκε ο πρώτος ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα έχει καλύτερα νούμερα.

Μιλώντας για τον ανταγωνισμό του με το Ρόμπερτσον, χρησιμοποίησε μία παλιά ατάκα του πρώην αρχηγού, Τζέιμι Κάραγκερ, και είπε: «Σίγουρα είμαστε ανταγωνιστικοί ο ένας με τον άλλον. Έχουμε μία κόντρα μεταξύ μας για το ποιος θα έχει τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες ασίστ και αυτό μάς δίνει ώθηση.  Σα δίδυμο θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η θέση του μπακ. Προφανώς υπήρχε το διάσημο ρητό "κανείς δε θέλει να μεγαλώσει και να γίνει μπακ - χαφ ή ένας Γκάρι Νέβιλ" (ατάκα του Κάραγκερ μπροστά στο Νέβιλ σε εκπομπή του «Sky Sports»). Θέλουμε η θέση να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο και αυτό κάνουμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.