Προτάσεις σειρών για όλα τα γούστα για να απολαύσουμε στην καραντίνα!

Ο αρχισυντάκτης των Premierleaguefans, Δημήτρης Ιορδανόπουλος, επιλέγει τηλεοπτικά σόου που μπορούν να μας κρατήσουν συντροφιά στην περίοδο που θα... μένουμε σπίτι.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ SPOILERS

Προβληματισμός, βαρεμάρα και άσχημη διάθεση; Όχι!
Υπομονή, αισιοδοξία, πιτζάμες και τηλεοπτικές σειρές!

Το διάστημα που αναγκαζόμαστε να μείνουμε σπίτι συμπίπτει ευτυχώς με την εποχή που κυκλοφορούν πολλές σειρές που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, όπως το ισπανικό Casa de Papel που γνώρισε τεράστια επιτυχία, το Homeland με επίκεντρο τρομοκράτες και πράκτορες αντι-τρομοκρατικής ή το Ozark που θυμίζει Breaking Bad. Παίζεται επίσης η σειρά μυστηρίου The sinner, ενώ σε λίγες ημέρες ξεκινά και το Killing Eve, όπου βλέπουμε το ασυνήθιστο "δέσιμο" μεταξύ μιας ψυχοπαθούς δολοφόνου και της γυναίκας που την καταδιώκει.

Αποτέλεσμα διασκευής από βιβλίο του John le Carre, το The night manager είναι μια μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων με σασπένς και μυστήριο.

Ένα κρυφό διαμάντι αποτελεί το The Informer, το οποίο είναι μια αγγλική μίνι σειρά 6 επεισοδίων που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου μέχρι τέλους.

Η δεύτερη σεζόν του Narcos: Mexico ήταν εξίσου καλή με την πρώτη, με τους ιδιοκτήτες των καρτέλ να προσπαθούν να αναπτυχθούν, τις Αρχές να κάνουν τα πάντα ώστε να τους σταματήσουν και την πολιτική σκηνή να εμπλέκεται ενεργά στη διαμάχη τους.

Σταθερή αξία το Bosch (αστυνομικό δράμα - μεταφορά από βιβλία) που μετρά ήδη 5 επιτυχημένες σεζόν, έχει ανανεωθεί για δύο ακόμη (η 7η θα είναι η τελευταία) και ο 6ος του κύκλος ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Μια ξεχωριστή σειρά που έχει ως επίκεντρο τη σφοδρή προσωπική σύγκρουση μεταξύ δύο πανίσχυρων ανδρών, είναι το -εξαιρετικό- Billions, που επανέρχεται στις οθόνες μας σε περίπου έναν μήνα.

Καλή επιλογή για τους λάτρεις του action και των πρακτόρων αντι-τρομοκρατικών υπηρεσιών είναι το Tom Clancy's Jack Ryan που έχει προσφέρει δύο αξιόλογες σεζόν και ανανεώθηκε για τρίτη.

Για τους φίλους του Horror, προτείνεται το ατμοσφαιρικό σόου φαντασμάτων, Haunting of the hill house, και το γαλλικό low-budget Marianne. Ως μπόνους αξίζει να αναφερθεί η κορεάτικη ταινία με ζόμπι, Train to Busan.

Σε πιο χαλαρό κλίμα, στο The Rookie παρακολουθούμε τις περιπέτειες μια φουρνιάς νεοσύλλεκτων αστυνομικών, με τους fans του Castle (παλαιότερη αστυνομική σειρά) να βλέπουν ξανά τον Nathan Fillion σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο Dogs of Berlin θα δούμε ένα ξεχωριστό αστυνομικό δράμα με σασπένς, τζόγο, συμμορίες, ρατσιστικές διενέξεις και γενικότερα μια σκοτεινή πλευρά του Βερολίνου.

Εάν κάποιος ψάχνει για ένα "βαρύ" αστυνομικό δράμα μυστηρίου, το βελγικό La Treve (The Break) είναι μια καλή και ψαγμένη επιλογή.

Οι φίλοι της επιστημονικής φαντασίας μπορούν να παρακολουθήσουν το Counterpart με τον J.K. Simmons ή να ψάξουν μια παλαιότερη αξιόλογη σειρά που λέγεται Fringe.

Για όσους νιώθουν πως τους λείπουν οι μάχες του Game of Thrones, ή αρέσκονται σε συγκρούσεις με σπαθιά και την ανάλογη αισθητική περιπετειών εποχής, το The Last Kingdom επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας με την 4η σεζόν του.

Τρεις επιλογές όσον αφορά κωμικές σειρές. Το Sex Education μιλά για τη (σεξουαλική) ενηλικίωση μιας ομάδας εφήβων και... όχι μόνο. Τέλος, σταθερή αξία αποτελεί το -παλιότερο σόου- Parks and Recreation με ξεχωριστή κινηματογράφιση και ιδιαίτερο χιούμορ.

Θα κλείσουμε με μια εγχώρια παραγωγή. Το Έτερος Εγώ: Χαμένες ψυχές είναι από τις καλύτερες ελληνικές αστυνομικές σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ, ενώ προτού το ξεκινήσει κανείς, καλό είναι να δει την ταινία Έτερος Εγώ, που αποτελεί την αρχή της ιστορίας.

Καλή διασκέδαση σε όλους, προτείνετε με σχόλια και τις δικές σας αγαπημένες σειρές!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.