Επόμενος στόχος για την Τσέλσι ο Χάβερτς, στη λίστα και ο Μπενραμά

Το Γερμανό μεσοεπιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της η Λονδρέζικη ομάδα.

Ο Κάι Χάβερτς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αγωνίζονται στη Μπουντεσλίγκα και είναι πόλος έλξης για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 21χρονος έχει φέτος 11 γκολ και 5 ασίστ σε 26 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα. 

Πέρα από τον Τίμο Βέρνερ που φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τους «Μπλε», αλλά και την απόκτηση του Χακίμ Ζιγιέχ από τον Άγιαξ, η Τσέλσι θέλει να ενισχύσει περαιτέρω την επιθετική της γραμμή. Ο Φρανκ Λάμπαρντ θα προσπαθήσει στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο να καλύψει την αγωνιστική απόσταση που χωρίζει την ομάδα του από τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, εκμεταλλευόμενος την «παγωμάρα» που υπάρχει στην αγορά λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Τα δεδομένα της μεταγραφής μόνο εύκολα δεν είναι καθώς η Λεβερκούζεν αξιώνει περίπου 89 εκατομμύρια λίρες. Οι ιθύνοντες της Τσέλσι ευελπιστούν πως λόγω των διαπραγματεύσεων που έχουν ξεκινήσει νωρίτερα από άλλες ομάδες θα έχουν το πλεονέκτημα στην απόκτηση του Γερμανού δαπανώντας 70 με 75 εκ. λίρες.

Μετά την περσινή αποχώρηση του Εντέν Αζάρ, με τον Πέδρο να είναι κοντά στη συμφωνία με τη Ρόμα ως ελεύθερος και τον Γουίλιαν να αποχωρεί επίσης (το συμβόλαιό του εκπνέει 30/6), τα δεδομένα στην επιθετική γραμμή της Τσέλσι είναι μετέωρα και η προσθήκη του Χάβερτς θα έδινε στους «Μπλε» μια ποιοτική λύση με προοπτική εξέλιξης και στο μέλλον.

Για τους Χάβερτς και Βέρνερ, έχει πει τα καλύτερα σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δηλώνοντας πάντως πως η ομάδα του δεν μπορεί να τους διεκδικήσει.

Η εφημερίδα «Guardian» επιβεβαιώνει μέσω του ρεπορτάζ της ότι η ομάδα του Λάμπαρντ είναι ήδη σε συζητήσεις για τον Χάβερτς, ενώ αναφέρει και το όνομα του Σαϊντ Μπενραμά που είναι επίσης στη λίστα της Τσέλσι.

Ο 24χρονος Αλγερινός εξτρέμ είχε φέτος ακόμη μια εντυπωσιακή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ με τη Μπρέντφορντ, με 34 συμμετοχές, 10 γκολ και 8 ασίστ. Αποτελεί μια σχετικά φθηνή λύση για το αριστερό άκρο της επίθεσης (φημολογείται πως οι Μέλισσες θα ζητήσουν 22,5 εκ. λίρες) και η περίπτωσή του θα εξεταστεί εντονότερα μετά από τις οριστικές εξελίξεις με τις περιπτώσεις των βασικότερων στόχων των «Μπλε».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.