Άρσεναλ: Εισέπραξε μπόνους 8 εκατομμυρίων ο Εζίλ ενώ έχει να παίξει από το Μάρτιο!

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, υπήρχε ειδικός όρος στο συμβόλαιό του που προέβλεπε πριμ… «αφοσίωσης» αν έμενε στους «Κανονιέρηδες» και μετά το καλοκαίρι του 2020!

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «The Athletic», ο Μεσούτ Εζίλ εισέπραξε τον προηγούμενο μήνα 8 εκατομμύρια λίρες από την Άρσεναλ!

Αυτή η πληρωμή προβλεπόταν στο συμβόλαιο των 350 χιλιάδων λιρών εβδομαδιαίως που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο του 2018 για να παραμείνει στους «Κανονιέρηδες», καθώς ο λονδρέζικος σύλλογος είχε βάλει αυτό τον όρο για να διασφαλίσει τη συνέχιση της συνεργασίας τους μέχρι τη λήξη της, δηλαδή το καλοκαίρι του 2021.

Παρόλα αυτά, ο Εζίλ έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάρτιο με τη φανέλα της Άρσεναλ, αφού και στην τρέχουσα σεζόν μένει μονίμως εκτός αποστολής από τον Μικέλ Αρτέτα.

Ο 31χρονος συνεχίζει να βρίσκεται στο… «ψυγείο» από τον Ισπανό τεχνικό και μάλιστα έμεινε εκτός και από τη λίστα της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο – σύμφωνα με το «ESPN» – ο ίδιος ελπίζει ακόμα πως κάποια στιγμή θα αγωνιστεί ξανά για τους «Κανονιέρηδες».

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.