Μουρίνιο: «Δεν έχει σημαντικές απουσίες τραυματιών η Λίβερπουλ, της λείπει μόνο ένας παίκτης»!

Ο τεχνικός της Τότεναμ δεν συμφωνεί πως οι Κόκκινοι έχουν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά τους απόντες από το επερχόμενο μεταξύ τους μεγάλο ματς.

Οι δύο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, Τότεναμ και Λίβερπουλ, θα αναμετρηθούν την Τετάρτη στις 22:00 στο Άνφιλντ. Ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να κάνει τα πλάνα του χωρίς τους Τζέιμς Μίλνερ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ναμπί Κεϊτά και Σέρνταν Σακίρι, ενώ λείπουν επίσης οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Τζο Γκόμεζ, Ντιόγο Ζότα και Κώστας Τσιμίκας.

Ο Γερμανός μάνατζερ είπε πως είναι «απίστευτο» το πόσο πολλούς τραυματίες έχει, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε ότι δεν επηρεάζεται η βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ και θύμισε ότι έχει απουσίες και η Τότεναμ.

«Νομίζω ότι ο Άλισον δεν είναι τραυματίας. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν είναι τραυματίας. Ο Ματίπ, νομίζω, θα παίξει. Ο Φαμπίνιο δεν είναι τραυματίας. Ο Ρόμπερτσον δεν είναι τραυματίας. Ο Χέντερσον δεν είναι τραυματίας. Ο Βαϊνάλντουμ δεν είναι τραυματίας. Ο Σαλάχ δεν είναι τραυματίας. Ο Φιρμίνο δεν είναι τραυματίας. Ο Μανέ δεν είναι τραυματίας.

Ο Φαν Ντάικ είναι τραυματίας και ο Φαν Ντάικ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, φυσικά. Αλλά δώστε μου τη λίστα των τραυματιών της Λίβερπουλ και συγκρίνετέ την με τη βασική ομάδα της.

Μπορώ να σας δώσω μια λίστα με δέκα τραυματίες παίκτες στην Τότεναμ. Έχουμε δύο παιδιά στην Κ-16 με τραυματισμούς, δύο ακόμα στην Κ-21 και δύο στην Κ-23. Έχουμε και τους Λαμέλα και Τανγκάνγκα. Και να, έκανα μια λίστα με δέκα τραυματίες.

Αλλά είναι τραυματίας ο Γιορίς; Όχι. Είναι ο Αντερβάιρελντ; Όχι. Ο Ντάιερ; Όχι. Ο Ρεγκιλόν; Όχι. Ο Κέιν; Όχι. Ο Σον; Όχι. Ο Λούκας; Όχι. Οπότε πού είναι οι τραυματισμοί; Οι τραυματισμοί είναι κάτι φυσιολογικό. Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι τραυματίας, ο Λαμέλα είναι τραυματίας. Κάθε ομάδα έχει τραυματίες κατά καιρούς. Αλλά η Λίβερπουλ έχει μόνο μια μεγάλη απώλεια, η οποία είναι ο Φαν Ντάικ», είπε ο Πορτογάλος.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.