Σκέφτονται Μέιτλαντ-Νάιλς στην Ατλέτικο ως αντικαταστάτη του τιμωρημένου για παράνομο στοιχηματισμό Τρίπιερ!

Οι «Ροχιμπλάνκος» ψάχνουν τη λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την ποινή αποκλεισμού 10 εβδομάδων από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα που επιβλήθηκε στον Άγγλο μπακ.

Χθες η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκρινε ένοχο τον - διεθνή πρώην αμυντικό της Τότεναμ - Κίεραν Τρίπιερ για τέσσερις από τις συνολικά επτά παραβάσεις του κατηγορητηρίου για παράνομο στοιχηματισμό και - με την ποινή του να έχει παγκόσμια ισχύ - η Ατλέτικο θα στερηθεί των υπηρεσιών του για 13 αγώνες!

Έτσι, σύμφωνα με το «Sky Sports» και την «Daily Mail», ο σύλλογος της Μαδρίτης εμφανίζεται έτοιμος να πατήσει… γκάζι για δανεισμό του Έινσλεϊ Μέιτλαντ-Νάιλς, για τον οποίο φερόταν να ενδιαφέρεται και το περασμένο καλοκαίρι!

Ο Άγγλος ακραίος οπισθοφύλακας έχει ξεκινήσει σε μόλις τέσσερα παιχνίδια στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και φαίνεται να είναι απογοητευμένος από το μικρό χρόνο συμμετοχής του υπό τον Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Αύγουστο βρέθηκε πολύ κοντά σε μετακίνησή του στη Γουλβς, όμως μετά από την εκπληκτική του απόδοση στον τελικό του αγγλικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Λίβερπουλ, ο Ισπανός τεχνικός μπλόκαρε τη μεταγραφή του, κρατώντας τον στο «Έμιρεϊτς».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.