Αιχμηρή ανακοίνωση της Πρέμιερ Λιγκ για την ευρωπαϊκή Super League!

Η λίγκα πήρε θέση για τη νέα διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση σε σχέση με την ευρωπαϊκή Super League:

«Η Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με την FA, συναντήθηκε με τους συλλόγους σήμερα για να συζητήσουν τις άμεσες συνέπειες της πρότασης για τη Super League.

Οι 14 ομάδες που βρέθηκαν στη συνάντηση απέρριψαν ομόφωνα τα πλάνα για τη διοργάνωση. Η Πρέμιερ Λιγκ εξετάζει τις κινήσεις που θα κάνει ώστε να σταματήσει την πρόοδο της, καθώς και για να εξετάσει τις ευθύνες των ιδιοκτητών που ενεπλάκησαν σε αυτή.

Η Λίγκα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με μετόχους, φιλάθλους, την Κυβέρνηση, την UEFA, τις FA, EFL, PFA και LMA για να προστατεύσει τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου και καλεί τα κλαμπ που έχουν εμπλακεί στην προτεινόμενη διοργάνωση να παύσουν αμέσως την εμπλοκή τους με αυτήν.

Η Πρέμιερ Λιγκ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και όλους τους μετόχους για την υποστήριξη που έχουν προσφέρει αυτή την εβδομάδα σε σχέση με αυτό το σημαντικό ζήτημα. Η αντίδραση αποδεικνύει πόσο πολλά σημαίνουν για τους ανθρώπους η ανοιχτή μας πυραμίδα και η ποδοσφαιρική κοινότητα».

 

Νωρίτερα ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε... σοκάρει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ με την τοποθέτησή του για τη νέα διοργάνωση. Περισσότερα εδώ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.