Υποσχέθηκαν μεταγραφές οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ!

Η Αμάντα Στέιβλι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις ως μέλος της καινούριας διοίκησης των Καρακαξών.

Το deal που έφερε τους Άραβες στη Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ και τον Μάικλ Άσλεϊ εκτός συλλόγου μετά από 14 χρόνια, ανακοινώθηκε και έγινε δεκτό με πανηγύρια από τους οπαδούς της ομάδας.

Η Στέιβλι που ηγείται του κονσόρτσιουμ, απάντησε σε ερωτήσεις των ΜΜΕ, αναφέροντας:

«Έχουμε ένα καταπληκτικό ρόστερ. Μίλησα για πολύ ώρα με τον αρχηγό της ομάδας, τον Τζαμάλ Λασέλς απόψε. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική της ενίσχυσης του ρόστερ αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε μέσα στο πλαίσιο που επιτρέπει το Financial Fair Play και να βεβαιωθούμε πώς η ενίσχυσή μας θα γίνει μακροπρόθεσμα.

Αλλά θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε σε κάθε επίπεδο. Θέλουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Όλοι μιλούν για μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών αλλά χρειαζόμαστε μια ομάδα που θα είναι δεμένη και θα δουλεύει καλά ομαδικά. Είναι κι αυτό εξίσου σημαντικό».

Όσον αφορά τον προπονητή της Νιουκάστλ, Στιβ Μπρους, ο οποίος ήταν υπό μεγάλη πίεση προτού αναλάβουν οι Άραβες αλλά η απόλυσή του θα κόστιζε πολλά στο κλαμπ, η Στέιβλι είπε:

«Μίλησα στον προπονητή για να του συστηθώ. Θα μιλήσουμε μαζί του αναλυτικά τις επόμενες ημέρες. Είμαστε σε διάλειμμα για αγώνες εθνικών ομάδων οπότε όλοι είναι χαρούμενοι που έχουμε ένα διάστημα ξεκούρασης μέχρι το ματς με την Τότεναμ (σ.σ. στις 17 Οκτώβρη)».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.