ΕΠΙΣΗΜΟ: Αλλαγή σκυτάλης στη Νιουκάστλ, παρελθόν μετά από 14 χρόνια ο Άσλεϊ! (Vids)

«Λύτρωση» για τους φίλους των «Καρακαξών», οι οποίοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς έξω από τα γραφεία της ομάδας του αγγλικού Βορρά!

Η Πρέμιερ Λιγκ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της: «Η Πρέμιερ Λιγκ, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Νιουκάστλ και η St James Holding Limited έλυσαν σήμερα τη διαφορά για την εξαγορά του συλλόγου από την κοινοπραξία των PIF, PCP Capital Partners και RB Sports & Media.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του τεστ ιδιοκτητών και διευθυντών της Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος πωλήθηκε άμεσα στην κοινοπραξία.

Οι νομικές διαφορές αφορούσαν το ποια νομική οντότητα θα είχε τον έλεγχο του συλλόγου έπειτα από την αγοραπωλησία. Όλα τα μέρη συμφώνησαν ότι η επίλυση είναι απαραίτητη ώστε να τερματιστεί η μακρά αβεβαιότητα για τους οπαδούς σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου.

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει πλέον λάβει νομικά δεσμευτικές διαβεβαιώσεις ότι το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας δεν θα ελέγχει τη Νιουκάστλ. Όλα τα μέρη είναι ευχαριστημένα που ολοκληρώθηκε η διαδικασία που προσφέρει σιγουριά και σαφήνεια για το σύλλογο της Νιουκάστλ και τους οπαδούς της».

 

Να σημειωθεί ότι οι συγκεντρωμένοι οπαδοί έξω από τα γραφεία της ομάδας του αγγλικού Βορρά ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με το άκουσμα της είδησης, με το σύνθημα «πήραμε πίσω την ομάδα μας» να κυριαρχεί!

 

Περισσότερα για την αλλαγή ιδιοκτησίας στη Νιουκάστλ, εδώ.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.