Οι νέοι διοικούντες των Καρακαξών ετοιμάζονται να στελεχώσουν το κλαμπ με έμπειρους παράγοντες που θα ανεβάσουν το επίπεδό του.

Ο Μάικ Άσλεϊ αποχώρησε, η Αμάντα Στέιβλι και οι Άραβες ήρθαν, επομένως θα αλλάξουν πολλά στη διοικητική δομή της Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ. Ήδη ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον Στιβ Μπρους και αναζητεί νέο προπονητή για το πρότζεκτ του, ενώ σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, ψάχνει και τεχνικό διευθυντή.

Τέσσερα είναι τα ονόματα που έχουν αναφερθεί στον Τύπο και συνδέονται με τη θέση του τεχνικού διευθυντή (σ.σ. ή Διευθυντή Ποδοσφαίρου) στη Νιουκάστλ. Μαρκ Όφερμαρς (εξαιρετικά επιτυχημένος ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου στον Άγιαξ και άλλοτε παίκτης της Άρσεναλ), Λούις Κάμπος (πρωταθλητής Γαλλίας με τη Λιλ όπου είναι Διευθυντής Ποδοσφαίρου), Μάικλ Εμενάλο (πρώην τεχνικός διευθυντής σε Τσέλσι και Μονακό) και Τζέισον Γουίλκοξ (Διευθυντής Ακαδημιών στη Μάντσεστερ Σίτι).  

Όσον αφορά τη θέση του προπονητή, ως φαβορί εμφανίζεται ο Πάουλο Φονσέκα. Ο Πορτογάλος μάνατζερ, ελεύθερος ακόμα μετά από την αποχώρησή του από τη Ρόμα, είχε συμφωνήσει με την Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά στη συνέχεια το «deal» κατέρρευσε και τα Σπιρούνια προσέλαβαν τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Άλλες επιλογές για τις Καρακάξες σύμφωνα με τα ΜΜΕ είναι ο Λουσιέν Φαβρ (χωρίς ομάδα έχοντας αποχωρήσει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ) Έρικ Τεν Χαγκ του Άγιαξ και ο Στίβεν Τζέραρντ της Ρέιντζερς, αμφότεροι ιδιαίτερα επιτυχημένοι και με ισχύοντα συμβόλαια στις ομάδες τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράφα Μπενίτεθ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι δεν θα επιστρέψει στη Νιουκάστλ, καθώς θα παραμείνει στην Έβερτον.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.