Τσέλσι: Τοποθετήθηκε για μεταγραφές, ανανεώσεις, Γκάλαχερ και Τσίλγουελ ο Τούχελ

Ο κόουτς των Μπλε πήρε θέση για όλα τα «καυτά» θέματα στον σύλλογο.

Οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ για...

Τις περιπτώσεις των παικτών που έχουν συμβόλαιο που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, δηλαδή τους Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ και Αθπιλικουέτα:

«Αυτό το συναίσθημα της αβεβαιότητας θα εξαφανιστεί σύντομα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες γνωρίζουν πόσο τους εκτιμάει το κλαμπ και πόσο ψηλά τους έχω στα πλάνα μου. Η παρουσία τους είναι σημαντική για την ομάδα».

Για τον Κόνορ Γκάλαχερ που κάνει εξαιρετική σεζόν στην Κρίσταλ Πάλας αλλά δεν υπάρχει πρόβλεψη να κληθεί πίσω από τον δανεισμό του:

«Μας αρέσει ο Γκάλαχερ και το πόσο καλά τα πάει. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, τον παρακολουθούμε συνέχεια. Δεν έχουμε μετανιώσει καθόλου που τον δώσαμε δανεικό».

Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου:

«Δεν έχουμε επαφές για κανέναν παίκτη αυτή τη στιγμή γιατί εμπιστευόμαστε το ρόστερ μας και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα πίσω όλους τους παίκτες μας και να είμαστε πλήρεις».

Για τον τραυματισμό του Μπεν Τσίλγουελ και την πιθανότητα να αποκτηθεί πλάγιος μπακ εξαιτίας αυτού:

«Πρώτα θα πρέπει να σιγουρευτούμε όσον αφορά το τι θα κάνουμε με τον Μπεν. Έπειτα θα αποφασίσουμε εάν θα βασιστούμε σε λύσεις εκ των έσω κι αν μπορούμε να τα καταφέρουμε έτσι για αυτή την περίοδο.

Όλα εξαρτώνται από τον Μπεν και το διάστημα που θα μείνει εκτός. Ανάλογα με τις εξελίξεις ενδέχεται να να κάνουμε μεταγραφή σε αυτή τη θέση».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.