Τρίπιερ για Νιουκάστλ: «Απόλαυση η Μαδρίτη, αλλά ήρθα σε ένα φανταστικό σύλλογο»!

Οι «Καρακάξες» παρουσίασαν με κάθε επισημότητα την πρώτη τους μεταγραφή στην εποχή των Σαουδαράβων.

Η Νιουκάστλ ανακοίνωσε και τυπικά την - αναμενόμενη εδώ και ημέρες - απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης για περίπου 12 εκατομμύρια λίρες.

Ο 31χρονος Άγγλος διεθνής μπακ συμφώνησε σε συμβόλαιο δυόμισι ετών με τις «Καρακάξες» και θα συνεργαστεί για 2η φορά στην καριέρα του με τον Έντι Χάου έπειτα από τη συνύπαρξή τους στην Μπέρνλι, καθώς ο προπονητής της Νιουκάστλ ήταν εκείνος που τον είχε φέρει στους «Clarets» το 2011!

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα σε έναν φανταστικό σύλλογο. Πραγματικά απόλαυσα την παραμονή μου στη Μαδρίτη, όμως όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ και έχοντας δουλέψει στο παρελθόν με τον Έντι Χάου, ήξερα ότι ήθελα να βρεθώ εδώ.

Γνωρίζω ότι υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά ξέρω καλά τις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ και γνωρίζω πόσο απίστευτος σύλλογος είναι αυτός εδώ, με πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να βγω στον αγωνιστικό χώρο του Σεντ Τζέιμσις Παρκ ως παίκτης της Νιουκάστλ», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κίεραν Τρίπιερ.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Τότεναμ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Ατλέτικο την περασμένη Κυριακή, παίζοντας για 90 λεπτά στη νίκη της με 2-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο. Συνολικά σημείωσε 83 εμφανίσεις με τους «Κολτσονέρος», ενώ πέρυσι πανηγύρισε μαζί τους την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος!

 

Εξάλλου, αναμένονται ακόμη τρεις με πέντε μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης από τη Νιουκάστλ. Σύμφωνα με έγκυρα βρετανικά ρεπορτάζ, οι «Καρακάξες» έχουν στη λίστα τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν μέσο, έναν στράικερ και ένα αριστερό οπισθοφύλακα και βιάζονται τόσο χρονικά όσο και... βαθμολογικά, καθώς συνεχίζουν να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.grπερισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.