Αντόνιο: «Θα τα δώσουμε όλα και θα πάρουμε την πρόκριση κόντρα στη Λυών»

Η Γουέστ Χαμ φιλοξενείται από τους Γάλλους απόψε στις 22:00 και ο στράικερ της αγγλικής ομάδας δηλώνει έτοιμος για «μάχη».

Με ζητούμενο την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, Λυών και Γουέστ Χαμ αναμετρώνται από στην έδρα της πρώτης, στον επαναληπτικό του 1-1 στο Στάδιο του Λονδίνου.

Ο Μικάιλ Αντόνιο δήλωσε για το ματς:

«Είμαστε στα Προημιτελικά. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να κερδίσουμε. Την προηγούμενη βδομάδα παίξαμε ένα ματς που είχε νεύρα και όλοι ήταν τσιτωμένοι, έτσι θα είναι και το αποψινό, θα γίνει μάχη.

Πιστεύουμε στη νίκη και αυτό είναι το πλάνο μας. Διανύουμε μια σεζόν με μεγάλη σωματική κούραση, πολλά παιχνίδια, αλλά μπορείς να δεις ξεκάθαρα πόσο ανθεκτικοί είμαστε σαν ομάδα.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Είναι ένα όνειρο να φτάσεις τόσο μακριά και δεν θα επιτρέψουμε από κανέναν να μας το στερήσει. Ένα πράγμα που μας έχει περάσει ο κόουτς (σ.σ. Ντέιβιντ Μόγιες) είναι η πίστη στις δυνατότητές μας, πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Με την αυτοπεποίθηση που μας έδωσε βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και τα δίνουμε όλα για να κερδίσουμε αγώνες».

Όσον αφορά την αδυναμία του να βρει δίχτυα το τελευταίο διάστημα, ο διεθνής με τη Τζαμάικα σέντερ φορ, σχολίασε:

«Είμαι απογοητευμένος που δεν σκοράρω εδώ και λίγο καιρό. Είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει χωρίς γκολ στην καριέρα μου (σ.σ. είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γουέστ Χαμ). Αλλά κάτι που πρέπει να ξέρεις για το ποδόσφαιρο είναι ότι δεν έχουν να κάνουν όλα με σένα, το σημαντικό είναι να είσαι ένας ομαδικός παίκτης. Κι εγώ σίγουρα είμαι τέτοιος, ακόμα κι αν δεν σκοράρω, πιστεύω ότι βοηθάω την ομάδα μου με άλλους τρόπους».

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.