Τζάκα: «Δεν ακούγαμε τον προπονητή, χρειαζόμαστε παίκτες με… καρύδια»!

Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ από τη Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ και πλέον έχει ελάχιστες πιθανότητες για είσοδο στην τετράδα.

Η έξοδος στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο μεγάλος φετινός στόχος των Κανονιέρηδων και με τη χθεσινή τους απώλεια βαθμών έμειναν πίσω στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, απογοητεύοντας τους φιλάθλους τους.

Ο Γκρανίτ Τζάκα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αναφέροντας σε δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν αξίζαμε να βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει, δεν ακούγαμε τον προπονητή μας. Ήταν μια καταστροφική εμφάνιση. Έτσι δεν αξίζεις να παίξεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι δύσκολο να το δεχτώ αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω γιατί δεν κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο κόουτς».

Όταν ρωτήθηκε εάν η απειρία ορισμένων παικτών επηρέασε την εμφάνιση της Άρσεναλ, ο Ελβετός χαφ απάντησε:

«Εάν κάποιος δεν είναι έτοιμος για αυτό το ματς, ας κάτσει σπίτι. Δεν έχει σημασία η ηλικία σου. Αν είσαι ανέτοιμος και έχεις άγχος, κάτσε στον πάγκο ή στο σπίτι. Χρειαζόμαστε παίκτες με… καρύδια, να βγουν και να παίξουν μπάλα. Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Νιώθουμε πολύ απογοητευμένοι για τους ανθρώπους που ήρθαν εδώ. Λυπάμαι για τους φιλάθλους, δεν έχω κάτι άλλο να πω

Περιμέναμε έξι χρόνια για να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν στο χέρι μας. Και τελικά παίξαμε σαν να βρισκόμαστε στη θέση της Νιουκάστλ κι εκείνη έπαιξε σαν να βρίσκεται στη δική μας θέση».

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.