Τελειώνει με Κόβατσιτς, κινείται για Γκβάρντιολ η Σίτι - Πουλάει Λαπόρτ;

Οι Πολίτες ολοκληρώνουν τις πρώτες τους κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης έχει συμφωνήσει με τον Ματέο Κόβατσιτς. Η Τσέλσι ζητούσε 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Σίτι πρόσφερε μόλις πέντε εκ. λιγότερα, γεγονός που αύξανε σημαντικά τις πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Κροάτης χαφ θα ενταχθεί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός, εξάλλου, ξεκαθάρισε ότι θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ιλκάι Γκουντογκάν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει. Ο Γερμανός χαφ απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής στη Μπουντεσλίγκα (σ.σ. τον ήθελε η πρώην ομάδα του, Μπορούσια Ντόρτμουντ) και εξετάζει τις υπόλοιπες προσφορές που έχει στα χέρια του.

Πέραν της μεσαίας γραμμής η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να ενισχυθεί και στην άμυνα, με έναν ακόμα Κροάτη διεθνή, τον Γιόσκο Γκβάρντιολ. Ο νεαρός στόπερ είναι πρώτη επιλογή για το αγγλικό κλαμπ, αλλά η Λειψία δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, αν η Σίτι αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, τότε  θα πουλήσει τον Εμερίκ Λαπόρτ. Για τον 29χρονο παίκτη ενδιαφέρονται μεταξύ άλλων η Τότεναμ, η Άστον Βίλα και η Μπαρτσελόνα. Φέτος ο Βάσκος μπακ είχε μόλις 12 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 24 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μείνει εκτός των βασικών πλάνων του προπονητή του.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.