Λίβερπουλ: Ο Τουράμ, ο Σομποζλάι, ο Λάβια και ο Φάμπιο Καρβάλιο

Οι Κόκκινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με πολλούς συλλόγους για τα μεταγραφικά τους ζητήματα.

Ως γνωστόν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είχαν πάρει απόφαση ότι θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας στο θερινό παράθυρο. Και ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, όπου αποκτήθηκε ήδη με ταχύτατες κινήσεις ο Αλέξις Μακάλιστερ σε ένα εξαιρετικό deal από οικονομική άποψη και όχι μόνο.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Στη συνέχεια, ο Γιόργκ Σμάντκε και ο Γιούργκεν Κλοπ επικεντρώονται σε άλλους παίκτες:

Ο Κεφρέν Τουράμ απασχολεί έντονα τους Κόκκινους εδώ και αρκετές εβδομάδες. Είναι 22 ετών, Γάλλος αμυντικός χαφ, είχε 46 ματς, 2 γκολ και 7 ασίστ για όλε στις διοργανώσεις με τη φανέλα της Νις. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για εκείνον, αφού ήταν από τους κορυφαίους ανασταλτικούς μέσους στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Ρομέο Λάβια πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη Σαουθάμπτον, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την ακολουθήσει στην Τσάμπιονσιπ, ωστόσο είναι στη λίστα πολλών ομάδων πέραν της Λίβερπουλ (Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχει ρήτρα επαναγοράς του που όμως ισχύει μόνο για το 2024, εάν ως τότε ανήκει στους Αγίους.

Ο Ντομινίκ Σομποζλάι είναι Ούγγρος κεντρικός χαφ που ανήκει στη Λειψία και φέτος είχε 31 ματς, 6 γκολ και 8 ασίστ στη Μπουντεσλίγκα. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και η Νιουκάστλ, ενώ οι Γερμανοί θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Ο 22χρονος έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ που ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Λίβερπουλ έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Λειψία, κάνει δουλειές με τους Γερμανούς, ενώ εκεί αναμένεται να «δανείσει» και τον Φάμπιο Καρβάλιο για την ερχόμενη σεζόν. Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν είναι έτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο στην Πρέμιερ Λιγκ και χρειάζεται χρόνο συμμετοχής, τον οποίο σχεδιάζει να βρει στο γερμανικό κλαμπ.

Τέλος, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα συνεχίσει εκτός απροόπτου στη Σαουδική Αραβία, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον αγγλικό σύλλογο στην αρχή του καλοκαιριού.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.