Λίβερπουλ: Ενημέρωση για τους τραυματισμούς των Μακάλιστερ και Άλισον

Οι Κόκκινοι προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τους Αετούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο Άλισον Μπέκερ επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο τερματοφύλακας έχει μείνει εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του στο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο μήνα. Ο Αλέξις Μακάλιστερ, εν τω μεταξύ, παραμένει αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου το μεσημέρι στο Σέλχαρστ Παρκ, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στη νίκη μεσοβδόμαδα εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτετ.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ανήμερα του αγώνα, ο Κλοπ σχολίασε: «Ο Άλισον δείχνει καλά. Δεν γνωρίζω όμως αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα. Πρέπει να το δούμε τόσο με το ιατρικό και προπονητικό τιμ όσο φυσικά και με τον ίδιο».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε για τον Μακάλιστερ: «Ο Μάκα δεν φαίνεται πολύ καλά. Οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν αισιόδοξες και έδειχναν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Όντως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά σε αυτή τη χρονική περίοδο ένας τραυματισμός των 5 ήμερων μπορεί να σε αφήσει εκτός από 12 αγώνες».

«Θα περιμένουμε να δούμε πως θα νιώθει και σήμερα. Εντούτοις, δεν περιμένω πως θα είναι έτοιμος ενόψει του Σαββατιάκου αγώνα. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα είναι έτοιμος την ερχόμενη Πέμπτη ή την άλλη Κυριακή. Θα πρέπει να το δούμε αυτό».

Ερωτηθείς ο προπονητής των κόκκινων, κατά πόσο ο Άλισσον επέστρεψε στις προπονήσεις, απάντησε: «Ναι, επέστρεψε χθες και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα».

Τέλος, ο Κλοπ ρωτήθηκε για το μέλλον του Ζόελ Μάτιπ στο Άνφιλντ, του οποίου το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς επίσης υπέστη κάκωση πρόσθιων χιαστών το περασμένο Σαββατοκύριακο απέναντι στη Φούλαμ.

«Είμαι βέβαιος πως ο σύλλογος θα δείξει την κλάση του, όπως πρέπει και όπως κάνει πάντα άλλωστε. Έχει διαβεβαιώσει τον ίδιο πως τον στηρίζει πλήρως σε αυτή τη φάση μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Θα πρέπει να δούμε πως θα είναι ο ίδιος όταν επιστρέψει και ακολούθως μαζί να λάβουμε μια απόφαση. Αλλά ναι, προς το παρόν αξίζει όλη μας τη στήριξη και φυσικά θα την έχει».

 

Επιμέλεια: Άγγελος Γεωργίου


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.