Πολύ κοντά σε μεταγραφή από τη Ρίβερ Πλέιτ η Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Οι Πολίτες επιλέγουν ξανά την αγορά της Αργεντινής για την ενίσχυσή τους.

Ο Χούλιαν Άλβαρες είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2022 και έμεινε ως δανεικός στη Ρίβερ Πλέιτ μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Την περσινή σεζόν βοήθησε πολύ, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο, ενώ από φέτος έχει πια ρόλο βασικού στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μια ανάλογη συμφωνία με εκείνη του Άλβαρες φαίνεται πως έχει κλείσει η αγγλική ομάδα, αποκτώντας τον Κλαούντιο Ετσέβερι από τη Ρίβερ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 17χρονος επιτελικός χαφ έκανε φοβερά παιχνίδια τον Νοέμβριο ως αρχηγός της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κάτω των 17, πετυχαίνοντας μάλιστα και τρία γκολ κόντρα στη Βραζιλία στα Προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ετσέβερι πιθανότατα θα δοθεί δανεικός, ίσως και στη Ρίβερ Πλέιτ, για τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Σίτι για τη σεζόν 2024-25.

Εξάλλου, ο Κάλβιν Φίλιπς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου (περισσότερα εδώ) και θα αποχωρήσει από τους Πρωταθλητές Ευρώπης, με τη Γιουβέντους να είναι φαβορί για την απόκτησή του και τη Νιουκάστλ να ενδιαφέρεται έντονα.

Τέλος, ο Σέρχιο Γκόμες έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και αν βρεθεί αντικαταστάτης του θα φύγει από τη Σίτι τον Γενάρη. Ο 19χρονος αριστερός μπακ, Βαλεντίν Μπάρκο, της Μπόκα Τζούνιορς είναι στη λίστα των Πολιτών αλλά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν θα αποκτηθεί.

Highlights του Ετσέβερι:


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.