Φρανκ: «Προφανώς θα πουληθεί το καλοκαίρι ο Τόνεϊ, από τους καλύτερους φορ στον κόσμο»

Τα σενάρια περί αποχώρησης του Άγγλου στράικερ από τις Μέλισσες επιβεβαίωσε ο προπονητής του.

Ο Άιβαν Τόνει επέστρεψε από την τιμωρία του για παράνομο στοιχηματισμό και βρήκε άμεσα επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Παρά την 8μηνη απουσία του σκόραρε 2 γκολ στα πρώτα του τρία ματς και έδωσε μεγάλη ώθηση στην επίθεση της Μπρέντφορντ.

Το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου ήταν ιδιαίτερα… ήσυχο και ο 27χρονος παίκτης δεν άλλαξε φανέλα, αλλά ο Τόμας Φρανκ πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί στο τέλος της σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου φαίνεται κάπως προφανές ότι ο Άιβαν Τόνεϊ πιθανότατα θα πουληθεί το καλοκαίρι. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί επιθετικοί καλύτεροι από εκείνον σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένας εξαιρετικός στράικερ και στην πιο ώριμη ηλικία για ποδόσφαιρο. Προσωπικά σαν προπονητής θα προτιμούσα να κρατήσω τον Τόνεϊ αλλά μια μέρα θα ήταν όμορφο να τον δω σε μια κορυφαία ομάδα.

Στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο δεν είχαμε προσφορές για εκείνον, αλλά είμαι βέβαιος ότι πολλοί σύλλογοι τον έχουν στη λίστα τους».

Πέρσι ο Τόνεϊ πέτυχε 20 γκολ σε 33 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ συνολικά έχει 70 τέρματα σε 127 συμμετοχές -για όλες τις διοργανώσεις- με τις Μέλισσες. 

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Άγγλος φορ ενδιαφέρει έντονα τις Άρσεναλ και Τσέλσι, περισσότερα εδώ.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.