Κλοπ: «Δεν αποφασίζω εγώ για Κουτίνιο»

Ο Γερμανός ξεκαθάρισε πως η τελική απόφαση για το μέλλον του Φιλίπε Κουτίνιο θα παρθεί από τη διοίκηση της Λίβερπουλ, όμως εξέφρασε την πεποίθηση πως ο σύλλογος θα συνεχίσει να μη συναινεί στην πώληση του Βραζιλιάνου.

Αναταραχή έχει ξεσπάσει στις τάξεις των «Κόκκινων» εδώ και μερικές ημέρες με το επίσημο αίτημα του Κουτίνιο για μεταγραφή, έπειτα από την άρνηση της διοίκησης να πουλήσει τον Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα μέσω ανακοίνωσης.

Ερωτηθείς από τους εκπροσώπους του Τύπου για το εάν το αίτημα του παίκτη άλλαξε τη στάση της ομάδας του, ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε: «Θα πρέπει να ρωτήσετε το σύλλογο. Δεν τους συνάντησα σήμερα (σ.σ. χτες) – τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις – όμως δεν το νομίζω γιατί πιστεύω πως ήταν αρκετά ξεκάθαρο το τι είπε ο σύλλογος, η «FSG», για αυτό το θέμα».

«Μπορώ να πω κάτι που ίσως είναι πιο σημαντικό. Σαν προπονητής μιας ποδοσφαιρικής ομάδας έχω εργοδότες και αν οι εργοδότες αποφασίσουν, για παράδειγμα, έτσι γενικά, να πουλήσουν ή να μην πουλήσουν ένα παίκτη, τότε εγώ θα πρέπει να το αποδεχτώ», τόνισε.

«Αν δεν τον πουλήσουν, τότε δεν έχω καμία ανάμειξη πλέον. Είμαι υπεύθυνος για όλους τους παίκτες, όχι μόνο για έναν, δύο ή τρεις. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δουλεύω με τους παίκτες που έχω – αυτό κάνω πάντα», πρόσθεσε.

Η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή χτες το μεσημέρι στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ», αφού γύρισε το παιχνίδι απέναντι στη Γουότφορντ από 2-1 (σκορ ημιχρόνου) σε 2-3 με πρωταγωνιστές τους Φιρμίνο και Σαλάχ, όμως για άλλη μια φορά τα συνήθη αμυντικά προβλήματα στις στημένες φάσεις της κόστισαν δύο βαθμούς, με τον Μπρίτος να «κλέβει» τον πόντο της ισοπαλίας (3-3) για τις «Σφήκες» στις καθυστερήσεις του αγώνα.

«Δεν δημιούργησαν τόσο πολύ με την μπάλα (ενν. οι της Γουότφορντ) όμως φυσικά πέτυχαν δύο γκολ και σε μια συγκεκριμένη κατάσταση όπου όλοι θα πουν: «Όου, ήταν μια στημένη φάση», δήλωσε για την αναμέτρηση ο προπονητής των «Κόκκινων».

«Αμυνθήκαμε στις περισσότερες από αυτές καλά, όμως στο τέλος είναι αρκετό εφόσον δεχτήκαμε γκολ; Όχι. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Όμως για μας είναι σημαντικά διαφορετικά πράγματα, η δύναμη στην οποία πήγε το ματς από το ξεκίνημα – δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοια πράγματα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε μια πρεμιέρα. Δεν είχαμε κατεύθυνση στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε», συμπλήρωσε.

Ο Κλοπ εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του για δύο τέρματα της Γουότφορντ, λέγοντας πως ήταν οφσάιντ.

«Είχαμε τις στιγμές μας, έπειτα δεχτήκαμε ένα οφσάιντ γκολ. Αυτό πραγματικά δεν ήταν ωραίο. Δεν μπορείς να παρατηρείς την κατάσταση και να μην είσαι σίγουρος για το αν ήταν οφσάιντ. Δεχτήκαμε δύο γκολ οφσάιντ», κατέληξε.

 
Το γκολ της ισοφάρισης του Μπρίτος σε 3-3: Premier League Soccer: Watford vs. Liverpool από sportsfan101


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.