Οι Premierleaguefans σας στέλνουν σε δωμάτιο απόδρασης!

Η ιστοσελίδα Premierleaguefans.gr προσφέρει μέσω κλήρωσης την εμπειρία της συμμετοχής σε δωμάτιο απόδρασης!

Οι νικητές

Τρεις τυχεροί (ένας στη Θεσσαλονίκη, ένας στην Αθήνα και ένας στην Κύπρο) φίλοι των Premierleaguefans, οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε δωμάτιο απόδρασης με την παρέα τους, εντελώς δωρεάν!

 

Το έπαθλο

Η δωρεάν συμμετοχή των νικητών και της παρέας τους (έως 6 άτομα συνολικά) σε δωμάτιο απόδρασης, σε συγκεκριμένο προσυμφωνημένο χρονικό διάστημα που καθορίζεται από τους διοργανωτές του διαγωνισμού, συγκεκριμένης εταιρίας δωματίων απόδρασης της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, αναλόγως με την -δηλωμένη εξαρχής- προτίμηση των νικητών, όσον αφορά την πόλη.

Το δωμάτιο στη Θεσσαλονίκη είναι προσφορά της Great Escape και αφορά το ολοκαίνουριο δωμάτιο «The Survivor»!

Στην αναζήτησή σας για έναν κρυμμένο θησαυρό αμύθητης αξίας, τα κύματα του σκοτεινού και γεμάτου κινδύνους ωκεανού σας ξεβράζουν στις όχθες ενός μυστηριώδους νησιού. Μόνο όσοι είναι... αληθινοί μαχητές θα καταφέρουν να αποδράσουν!

 

Το δωμάτιο στην Αθήνα είναι μια προσφορά του Mindtrap Νέας Σμύρνης!

 

Το δωμάτιο στην Λευκωσία είναι μια προσφορά του Escape The Room

 

Ο διαγωνισμός των Premierleaguefans γίνεται σε συνεργασία με το -αφιερωμένο σε δωμάτια αποδράσεων- myEscape.gr, όπου έχεις τη δυνατότητα να βαθμολογήσεις τα δωμάτια που έχεις παίξει και να δεις τι έχουν πει άλλοι για αυτά!

 

Όροι διαγωνισμού

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν κάνει «like» στην σελίδα των Premierleaguefans στο Facebook και έχουν απαντήσει στο ερωτηματολόγιο των Premierleaguefans. Στην περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω από 18 χρονών, εφόσον κληρωθεί ως νικητής, η παραλαβή του δώρου θα πρέπει να γίνει μαζί με τον γονέα ή κηδεμόνα του.

Από το διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη του Premierleaguefans.gr καθώς και οι συγγενείς τους μέχρι και τον δεύτερο (β) βαθμό.

Δεν απαιτείται share της σελίδας μας ή οποιαδήποτε άλλη υποχρεωτική ενέργεια «προώθησης».

Για μια επιτυχημένη συμμετοχή, θα πρέπει να συμπληρωθεί στο ερωτηματολόγιο το ονοματεπώνυμο, το email και η πόλη στην οποία επιθυμείτε να επισκεφθείτε το δωρεάν escape room.

Οι μέρες και ώρες για την επίσκεψη επιλέγονται με την έγκριση της εκάστοτε εταιρίας.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να προσβληθούν με οποιοδήποτε ένδικο μέσο. Tο Premierleaguefans.gr μπορεί να αλλάξει οποιονδήποτε από τους όρους του διαγωνισμού χωρίς προειδοποίηση.

Συμμετοχές στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές από σήμερα 9/3 έως και 28/3/2018 στις 23:59.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώστε σωστά την πόλη που επιλέγετε ΚΑΙ το e-mail σας για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου 2018 μέσω της ιστοσελίδας http://www.randomresult.com/

 ***ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Από τις 28 Μαρτίου προστέθηκε και μια κλήρωση για τους φίλους μας στην Κύπρο, με χορηγό το Escape The Room στη Λευκωσία! Οι φίλοι που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για το δωμάτιο στην Κύπρο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 15/04/2018 στις 23.59. Η τρίτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου 2018.

 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Χρήσιμα links:

Καλή επιτυχία!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.