Κρατάει τον Μπατσουαγί ο Σάρι;

Ο προπονητής της Τσέλσι εμφανίζεται θετικός στην παραμονή του Βέλγου επιθετικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ» εν όψει της νέας σεζόν, με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα.

Ο 24χρονος φορ αποκτήθηκε το 2016 από τους «Μπλε», όμως σημείωσε μόλις 18 συμμετοχές ως βασικός και άλλες 35 σαν αλλαγή υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, πριν μεταβεί στη Γερμανία και την Ντόρτμουντ ως δανεικός για το δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Η Βαλένθια εμφανίζεται ως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μια παρόμοια συμφωνία με την Τσέλσι, όμως - σύμφωνα με την «Evening Standard» και το γαλλικό Μέσο «RMC» - ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν επιθυμεί την αποχώρηση του Μισί Μπατσουαγί.

Η Τσέλσι έχει συνδεθεί μέσω δημοσιευμάτων με αρκετούς επιθετικούς αυτό το καλοκαίρι, όμως φαίνεται πως ο Ιταλός τεχνικός έχει καλή άποψη για το Βέλγο και τον θεωρεί ένα χρήσιμο εργαλείο στην ομάδα του.

Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί ρεπορτάζ που «δείχνουν» και τους Άλβαρο Μοράτα και Ολιβιέ Ζιρού εκτός του «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής τους στους «Μπλε».

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Μαουρίτσιο Σάρι για τον Ισπανό φορ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν περιμένει την απόκτηση ενός σέντερ φορ: «Συνεχίζω να περιμένω τον καλύτερο εαυτό του Μοράτα».

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.