«Ιδανική στιγμή για επιστροφή του Ζουμά στο Στάμφορντ Μπριτζ»

Σύμφωνα με τον Ιταλό σκάουτερ, Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι, ο Γάλλος στόπερ θα μπορούσε να αποτελέσει ...μεταγραφή για την άμυνα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Το περασμένο καλοκαίρι η Τσέλσι κατέβαλλε τα μέγιστα ούτως ώστε να φέρει στο Λονδίνο τον Ντανιέλε Ρουγκάνι, χωρίς επιτυχία. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός αρνήθηκε οποιαδήποτε πρόταση, ενώ και η Γιουβέντους ήθελε να τον κρατήσει. 

Τελικά βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούν ο Νταβίντ Λουίζ και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, με τους Αντρέας Κρίστενσεν και Γκάρι Κέιχιλ να αγωνίζονται σπάνια και να σκέφτονται να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο. 

Ο Σάρι ενδέχεται να επανέλθει τον Γενάρη για λογαριασμό του Ρουγκάνι, ωστόσο, ο Μπερτούτσι πιστεύει πολύ στον Κερτ Ζουμά, ο οποίος βρίσκεται δανεικός στην Έβερτον. Εκεί έχει κερδίσει θέση βασικού δίπλα στον Μάικλ Κιν, με τον Γιέρι Μίνα να μην έχει αγωνιστεί ακόμα στη φετινή σεζόν. 

Ο 24χρονος σέντερ μπακ μάλιστα επανήλθε στην εθνική του ομάδα, και ο έμπειρος σκάουτερ τον θεωρεί έτοιμο για να επιστρέψει στο Στάμφορντ Μπριτζ. 

«Ο Σάρι έχει δείξει οτι ξέρει πώς να καλλιεργεί παίκτες. Πάντα θα διάλεγα τον "στρατηγό" Ζουμά», δήλωσε ο πρώην σκάουτ της Φιορεντίνα και της Μπολόνια. 

«Ακόμη θυμάμαι το παγκόσμιο κύπελλο Κ20 που κέρδισε το 2013, μαζί με τους Πογκμπά, Βερετού, Τοβάν. Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκε στην εθνική ανδρών απ' τον Ντεσάν. Αν μπορέσει να επαναφέρει την σβελτάδα στο παιχνίδι του που πάντα είχε, πιστεύω πως θα είναι στους καλύτερους του κόσμου».

Ο 24χρονος Ζουμά ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα της Τσέλσι (με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023), αν και έχει κάνει τις καλύτερές του εμφανίσεις με τη φανέλα άλλων ομάδων. Πέρσι είχε 37 συμμετοχές (1 γκολ) με τη Στόουκ σ' όλες τις διοργανώσεις. Ο Γάλλος διεθνής συνεχίζει και φέτος να δείχνει τον καλό του εαυτό, βρισκόμενος στην αρχική 11αδα στα τελευταία 7 ματς των Ζαχαρωτών για την Πρέμιερ Λιγκ. 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.