Αϊντχόβεν και Άγιαξ «μάχονται» για τον Τζαχανμπάκς της Μπράιτον!

Ο Ιρανός εξτρέμ είναι στο στόχαστρο δύο κορυφαίων συλλόγων της Eredivisie.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα τους Γλάρους στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έπαιξε σε αυτήν μόλις 27 φορές σε δύο χρόνια, πετυχαίνοντας 2 γκολ, ο Αλιρεζά Τζαχανμπάκς έχει εξαιρετικό όνομα στην Ολλανδία. Στη θητεία του στη Ναϊμέγκεν είχε 64 ματς, 19 γκολ και 22 ασίστ, ενώ στην Άλκμααρ μέτρησε 111 παιχνίδια με 37 γκολ και 31 ασίστ.

Ο 26χρονος πλάγιος επιθετικός είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα στην τελευταία του σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όταν είχε 21 γκολ και 12 ασίστ σε 33 ματς, με αποτέλεσμα να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπράιτον (17 εκατομμύρια λίρες) το καλοκαίρι του 2018.

Ο Άγιαξ πούλησε πρόσφατα τον Χακίμ Ζιγιέχ στην Τσέλσι και αναζητεί τον αντικαταστάτη του, με τη De Telegraaf να αναφέρει πως ο Ιρανός είναι από τα βασικά ονόματα στη λίστα του Αίαντα, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην Eredivisie. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας (και πρώην παίκτης μεταξύ άλλων και της Άρσεναλ), Μαρκ Όβερμαρς.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα και πάλι με ολλανδικά δημοσιεύματα, η Αϊντχόβεν έχει ξεχωρίσει το όνομα του Τζαχανμπάκς θέλοντας να βρει τα γκολ που έχασε από την αποχώρηση του Στίβεν Μπέρχβαϊν που πουλήθηκε στην Τότεναμ τον περασμένο χειμώνα. Για τον παίκτη των Γλάρων η PSV είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο να επιλέγει την παραμονή στην Αγγλία.

O εξτρέμ της Μπράιτον έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 αλλά φημολογείται πως το αγγλικό κλαμπ επιθυμεί να τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, με Άγιαξ και Αϊντχόβεν να ετοιμάζονται να "κονταροχτυπηθούν" για την υπογραφή του.

Εξάλλου, η Αϊντχόβεν θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της τον Μάρκο Φαν Χίνκελ. Ο μέσος της Τσέλσι ανανέωσε πρόσφατα με τους Μπλε για έναν ακόμα χρόνο αλλά πιθανότατα θα παραχωρηθεί εκ νέου με δανεισμό, καθώς από το 2013 μέχρι σήμερα έχει 4 συμμετοχές με τους Λονδρέζους και ισάριθμους δανεισμούς σε Μίλαν, Στόουκ και δύο στην PSV.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.