Πληθαίνουν οι φήμες για μεταγραφή Σαλάχ στη Σαουδική Αραβία!

Μια ακόμη ηχηρή μεταγραφική κίνηση για την αραβική λίγκα;

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο στο σίριαλ Μοχάμεντ Σαλάχ και Αλ Ιττιχάντ.

Αυξάνεται η φημολογία πως ο έμπειρος επιθετικός έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Λίβερπουλ ότι θα επιθυμούσε να διαπραγματευτεί με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ειδησεογραφικά πρακτορεία από το Νησί αναφέρουν πως η Αλ – Ιττιχάντ έχει ήδη κλείσει εργομετρικά για το Σαλάχ στο Παρίσι, αν όλα προχωρήσουν όπως υπολογίζει. Θυμίζουμε ότι η Αλ-Ιττιχάντ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση μαμούθ ύψους £100 εκατομμυρίων στην ομάδα του και 3-ετές συμβόλαιο στον ίδιο ύψους £320 εκατομμυρίων επιπλέον £6 εκατομμυρίων μπόνους το χρόνο.

Παρόλο που η τελική απόφαση είναι στα χέρια της Λίβερπουλ και του Γιούργκεν Κλοπ, εάν ο Σαλάχ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ – Ιττιχάντ, τότε τόσο το κλαμπ όσο και ο προπονητής, πολύ δύσκολα μπορούν να σταθούν εμπόδιο. Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ είναι ο πιο ψηλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και ένας από τα πιο καταξιωμένα πρόσωπα στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Ο Γερμανός μάνατζερ των Κόκκινων σχολίασε το γεγονός ότι το μεταγραφικό παράθυρο στη Σαουδική Αραβία θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη και όχι μέχρι την 1η Σεπτέμβρη όπως ισχύει στην Αγγλία και σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες, τονίζοντας:«Δεν είναι σωστό. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ότι εάν θέλεις να είσαι μέρος του συστήματος θα πρέπει να κάνεις τις δουλειές σου την ίδια περίοδο με όλους τους υπόλοιπους».

Ο Σαλάχ βρίσκεται πέμπτος στη σχετική λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου. Με αριθμούς που κόβουν την ανάσα ο 31-χρονος έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 187 τέρματα σε 307 εμφανίσεις για τους κόκκινους του Μέρσισαϊντ, ερχόμενος από τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2017 έναντι του ποσού των £36,7 εκατομμυρίων.

Καθώς το συμβόλαιο του που τον δεσμεύει στο Άνφιλντ λήγει το καλοκαίρι του 2025, πληθαίνουν οι υποθέσεις ότι ο Σαλαχ θα είναι το νέο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα των Αράβων. Αναμένονται σύντομα εξελίξεις, ανήμερα του κρίσιμου παιχνιδιού με τη Νιουκάστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ (18:30).

Όλες οι επιβεβαιωμένες μεταγραφές των 20 ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, εδώ.

Επιμέλεια: Άγγελος Γεωργίου


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.