Κλοπ: «Είναι εύκολο να ερωτευτείς τη Λίβερπουλ, η ανοικοδόμησή της πάει καλά»

Ο Γερμανός μάνατζερ εμφανίστηκε φανερά ενθουσιασμένος από την ομάδα του μετά τη μεγάλη σε εύρος ευρωπαϊκή νίκη επί της Τουλούζ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολούθησε τη Λίβερπουλ να κερδίζει άνετα με 5-1 τους Γάλλους, αποτέλεσμα που της δίνει τον απόλυτο έλεγχο του ομίλου της στο ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ράιαν Χράβενμπερχ ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή, δημιούργησε ένα γκολ και σκόραρε ένα άλλο, ενώ ο Ντιόγκο Ζότα πέτυχε το όγδοο γκολ του σε επτά εμφανίσεις στη δεύτερη τη τάξη Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Βατάρου Έντο άνοιξε λογαριασμό με τη Λίβερπουλ ενώ επίσης σκόραραν ο Ντάργουιν Νούνιες καθώς και ο Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι σαν αλλαγή.

Αλλά η βραδιά έδειξε επίσης το βάθος στην ομάδα της Λίβερπουλ καθώς ο Κλοπ έκανε οκτώ αλλαγές στη σύνθεσή της σε σύγκριση με το νικηφόρο αγώνα με 2-0 επί της τοπικής αντιπάλου Έβερτον. Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα έκαναν ο έφηβος Λουκ Τσέιμπερς, ενώ ο Κάλουμ Σκάνλον και ο Τζέιμς ΜακΚόνελ πέρασαν σαν αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Κλοπ κλήθηκε να «χτίσει» τη νέα έκδοση των Κόκκινων το περασμένο καλοκαίρι μετά την απογοητευτική περσινή σεζόν και τις απροσδόκητες αποχωρήσεις των Τζόρνταν Χέντερσον και Φαμπίνιο. Εντούτοις τα πρώτα σημάδια είναι πολύ υποσχόμενα με τη Λίβερπουλ να απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και να βρίσκεται εντός στόχων σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

«Νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς αυτή την ομάδα», δήλωσε ο Κλοπ. «Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός σε αυτό. Πρέπει να κάνουμε τεράστια βήματα, πρέπει να αναπτυχθούμε, πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα, αλλά πολλά από τα σημάδια είναι πραγματικά πολύ υποσχόμενα.

Το πώς αλληλεπιδρά η ομάδα μεταξύ της είναι πολύ ωραίο γιατί όταν μιλάς για την ανοικοδόμηση της ομάδας, αυτό θέλεις να το δεις στον αγωνιστικό χώρο, προφανώς. Αλλά για να δεις αυτή την αλλαγή, η ανοικοδόμηση πρέπει να γίνει και εκτός γηπέδου και αυτό πάει πολύ καλά».

Τέλος, ενόψει του Κυριακάτικου απογευματινού (16.00) αγώνα εναντίον της Νότινγχαμ Φόρεστ στο Άνφιλντ ο Κλοπ δήλωσε για τον Μοχάμεντ Σαλάχ:

«Ο Μο Σαλάχ φροντίζει το σώμα του εκτός γηπέδου» και αστειευόμενος πρόσθεσε «Αν σαρώνατε τα οστά του, θα είχαν ηλικία «19 ή 20».

Επιμέλεια: Άγγελος Γεωργίου


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.