Μίλνερ: «Σημαντικές οι επιστροφές των Τσάμπερλεϊν και Γκόμεζ»

Οι δύο άτυχοι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους και είναι έτοιμοι να δώσουν σημαντικές βοήθειες στην ομάδα.

Ο πολύπαθος Άλεξ-Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από πολύ καιρό, αφού ο τραυματισμός του τον περσινό Απρίλιο ήταν πιο σοβαρός απ'ότι αρχικά εκτιμήθηκε και μαζί του ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Τζο Γκόμεζ, νωρίτερα απ'ότι αναμενόταν.

Μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, όπου οι «Κόκκινοι» θα δώσουν τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς, σε Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ, κάθε επιπλέον επιλογή είναι πολύ σημαντική για το Γιούργκεν Κλοπ.

Την ίδια άποψη μοιράζεται και ο υπαρχηγός της ομάδας, Τζέιμς Μίλνερ, που δήλωσε στην επίσημη ισοτσελίδα του συλλόγου: «Νομίζω πως είναι σημαντικό να είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι. Γι'αυτό χρειάζεσαι γεμάτο ρόστερ, όταν συμβαίνουν τέτοιοι τραυματισμοί. Ο Οξ (Τσάμπερλεϊν) βρισκόταν για πολύ καιρό εκτός και έπαιζε καταπληκτικά προτού τραυματιστεί, το ίδιο και ο Τζο. Ήταν καταπληκτικός όποτε αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν, έχοντας σπουδαία συνεργασία με το Βίρτζιλ (Φαν Ντάικ).

Οπότε είναι σημαντικό, με τα πολλά παιχνίδια που έχεις και την ένταση αυτών, που έχουμε μεγάλο ρόστερ και όλοι θα συμβάλλουν στην ομάδα, ακόμη και αν δε βρίσκονται στο χορτάρι. Μόνο με την προπόνηση μπορείς να διατηρείς την ένταση και να δίνεις έξτρα ώθηση στους συμπαίκτες σου για τη θέση του βασικού. Νομίζω πως όσο πιο δύσκολο είναι για τον προπονητή να επιλέξει την 11άδα, τόσο καλύτερο για την ομάδα που θέλει να πετύχει τους στόχους της
».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.