Επέκτεινε και τη συνεργασία της με τον Μίλνερ η Λίβερπουλ!

Ανανεώσεων… συνέχεια από τους «Κόκκινους», οι οποίοι γνωστοποίησαν ότι ο πολύπειρος άσος θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια στο Μέρσεϊσαϊντ.

Το συμβόλαιο του Τζέιμς Μίλνερ θα έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου ήταν αναμενόμενο ότι η Λίβερπουλ θα επιβραβεύσει τον 33χρονο για τη συνέπεια στην απόδοσή του με επέκταση της συνεργασίας τους.

«Έχω υπάρξει τυχερός και προνομιούχος που αγωνίζομαι σε αυτό το σύλλογο εδώ και τεσσεράμισι χρόνια, ήταν απίστευτο το να βλέπω το πώς αυτή η ομάδα αλλάζει και εξελίσσεται.

Απλά απολαμβάνω να έρχομαι στην προπόνηση καθημερινά, να δουλεύω με αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών, με αυτόν τον προπονητή και το επιτελείο του και να είμαι μέλος αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Βρισκόμασταν σε συζητήσεις και ήταν προφανώς το ιδανικό για εμένα, αυτό ήθελα να κάνω – να μείνω και να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο για όσο μπορώ. Η Λίβερπουλ είναι ένα απίστευτο μέρος για να βρίσκεσαι και είμαστε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα, ελπίζοντας να συνεχίσουμε τη βελτίωσή μας», σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα των «Κόκκινων» ο Τζέιμς Μίλνερ.

Ο 33χρονος... δρομέας της Πρέμιερ Λιγκ εντάχθηκε στη Λίβερπουλ το 2015 ερχόμενος από τη Μάντσεστερ Σίτι και έχει φτάσει τις 198 συμμετοχές με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Στα τεσσερισήμισι χρόνια του στο «Άνφιλντ» έχει πετύχει 25 γκολ και έχει δώσει το παρών σε πέντε συνολικά τελικούς.

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.