Λάμπαρντ: «Με Βέρνερ και Ζιγιέχ φαίνεται το πόσο αφοσιωμένος στην Τσέλσι είναι ο Αμπράμοβιτς»

Ο ιδιοκτήτης των «Μπλε» δεν έχει να αποδείξει τίποτα αναφορικά με τη σχέση του με την ομάδα, σύμφωνα με τον προπονητή της.

Ενθουσιασμένος με την απόκτηση των δύο σπουδαίων παικτών εν όψει της επόμενης σεζόν εμφανίστηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Και ενώ προηγούμενοι προπονητές της Τσέλσι, όπως ο Αντόνιο Κόντε και ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους και τις προστριβές τους με την ιεραρχία του συλλόγου, ο Άγγλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον τεχνικό σύμβουλο και πρώην συμπαίκτη του, Πετρ Τσεχ, τη διευθύντρια Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, αλλά και τους δεσμούς του με τον ιδιοκτήτη Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

«Δεν έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη πρόσφατα. Μιλάω πολύ με τη Μαρίνα (σ.σ. Γκρανόβσκαϊα) και με τον Πετρ (σ.σ. Τσεχ). Είμαστε πολύ κοντά και η συχνή επικοινωνία μας είναι το κλειδί. Όταν λέτε πως γνωρίζω καλά τον ιδιοκτήτη, στο χώρο εργασίας, κατά κάποιο τρόπο ισχύει.

Αλλά καταλαβαίνω επίσης τι θέλει για αυτό το σύλλογο, έχω αγωνιστεί για αυτή την ομάδα, το ένιωσα ως παίκτης όταν ήρθε για πρώτη φορά εδώ, συνεπώς το καταλαβαίνω και αυτό σχετίζεται πάντα στις συζητήσεις μου με τη Μαρίνα. Θέλω τα ίδια με εκείνον. Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, νομίζω ότι έχει δείξει το πόσο αφοσιωμένος είναι στο σύλλογο. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις τώρα που ελπίζουμε να μας βελτιώσουν την επόμενη σεζόν και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Ένα πράγμα που έχω πραγματικά συνειδητοποιήσει ερχόμενος σε αυτή τη δουλειά, φυσικά ήμουν πολύ καιρό εδώ ως παίκτης, αλλά ως προπονητή ο κόσμος θα με ρωτάει συνεχώς για τη σχέση μου με τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη. Ελπίζω αυτά που λέω να δείχνουν το πώς έχουμε δουλέψει μαζί, όλοι μας, και πως δουλεύουμε, στις μεταγραφές, στο σκάουτινγκ, στο πώς παίζουμε όλοι το ρόλο μας, προσπαθώντας να βρούμε τους σωστούς ποδοσφαιριστές. Συνεπώς πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Τσέλσι και εμείς θέλουμε να καλύψουμε τη διαφορά από τους άλλους. Μεταγραφές όπως των Βέρνερ και Ζιγιέχ στέλνουν το ανάλογο μήνυμα.

Υπάρχουν κι άλλες περιοχές του γηπέδου που ίσως χρειαστούμε βελτίωση καθώς προχωράμε. Αλλά θα πρέπει να είναι παίκτες διαθέσιμοι στην αγορά που θα μπορούμε να πάρουμε, ώστε να καλύψουν τις τρύπες και να μας βελτιώσουν. Όμως τώρα έχουν αρχίσει οι αγώνες και είναι πραγματικά σημαντικό για εμένα και τους παίκτες να εστιάσουμε στην ολοκλήρωση της σεζόν όπως πρέπει», εξήγησε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Η Τσέλσι φιλοξενείται από την Άστον Βίλα σήμερα στις 18:15 για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.