Έκτακτη συνάντηση των αρχηγών των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ κάλεσε για αύριο ο Χέντερσον

Πρωτοβουλία του αρχηγού της Λίβερπουλ για συνεννόηση των παικτών μία ημέρα μετά από τη συνέλευση των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «Κόκκινοι» είναι ένας από τους έξι συλλόγους του αγγλικού ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στην αποσχιστική κίνηση συγκρότησης της ευρωπαϊκής Super League, με τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να συμπληρώνουν την εξάδα.

Σύμφωνα με πλήθος βρετανικών δημοσιευμάτων, ο Τζόρνταν Χέντερσον κάλεσε αύριο σε έκτακτη συνάντηση τους αρχηγούς όλων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα από τη σημερινή συνέλευση των υπόλοιπων 14 ομάδων της κατηγορίας, όπου στράφηκαν ομόφωνα κατά της νεοσύστατης λίγκας μέσω ανακοίνωσης.

Αυτή η συνάντηση των αρχηγών αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους στα σχέδια των ιδιοκτητών δώδεκα εκ των πιο προβεβλημένων συλλόγων της Ευρώπης.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας, ο Χέντερσον ήταν εκείνος που έφερε κοντά όλους τους αρχηγούς των ομάδων ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα, ενισχύοντας τελικά με 4 εκατομμύρια λίρες το εθνικό σύστημα Υγείας (NHS) στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χθες βράδυ στο Λιντς, ο Τζέιμς Μίλνερ που εκτελούσε χρέη αρχηγού της Λίβερπουλ κόντρα στα «Παγώνια» δήλωσε σχετικά με τη νεοσύστατη λίγκα στο «Sky Sports»: «Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό και ελπίζω να μη συμβεί. Για τους ίδιους λόγους στους οποίους όλοι αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες. Ήταν δύσκολο για εμάς να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι μας. Μπορώ μόνο να φανταστώ τι άλλο έχει ειπωθεί για αυτό το θέμα και πιθανότατα θα συμφωνούσα με τα περισσότερα».

 

Εξάλλου, φήμες θέλουν τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στο όλο εγχείρημα στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, έπειτα από ενημέρωση που έγινε για τη Super League.

Σήμερα το απόγευμα, ο συμπαίκτης του, Μάρκους Ράσφορντ, με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Άγγλων φιλάθλων ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, ανέβασε στο λογαριασμό του στο «Twitter» μια φωτογραφία από ένα πανό στο «Ολντ Τράφορντ», το οποίο φέρει μία ιστορική ρήση του θρυλικού προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων», Ματ Μπάσμπι: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα τίποτα χωρίς τους οπαδούς»!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.