Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Μπορούμε να κάνουμε τρεμπλ φέτος»

Ο δεξιός φουλ μπακ της Λίβερπουλ δήλωσε έτοιμος για κάθε πρόκληση.

Στο πλαίσιο της «μάχης» των Κόκκινων με την Ίντερ για τη Φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ τόνισε ότι πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να καταφέρει να κατακτήσει το τρεμπλ, δηλαδή τρία τρόπαια από τις τέσσερις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

«Σίγουρα το ότι έχουμε τόσο πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ μας, μας διευκολύνει σε όλα τα μέτωπα. Τις χρονιές που κατακτήσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και σχεδόν πήραμε και το πρωτάθλημα δείξαμε στον κόσμο ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε πολλές διοργανώσεις παράλληλα.

Το να συμμετέχουμε ακόμα σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις είναι καλό για εμάς. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παραμείνουμε σε όλες, για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται.

Αν κοιτάξεις αυτή τη στιγμή την κατάσταση, μόνο η Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι ακριβώς στο χέρι μας, όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις κυπέλλων πιστεύουμε ότι μπορούμε να τις κατακτήσουμε και πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε στη μέρα μας.

Οπότε απομένει μόνο το πρωτάθλημα, και όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες. Δεν πιστεύω πως η διαφορά των 9 βαθμών αποτελεί τόσο μεγάλη πίεση αλλά πρέπει να πιέσουμε όσο περισσότερο γίνεται και να κερδίσουμε το ματς λιγότερο που έχουμε ώστε να τη μειώσουμε στους 6 πόντους».

Σχετικά με τα τρόπαια που οι Κόκκινοι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν, ο διεθνής Άγγλος αμυντικός είπε:

«Δεν είμαστε απογοητευμένοι για αυτά γιατί νιώθουμε ότι τα τρόπαια που κατακτήσαμε είναι τα σημαντικότερα που μπορεί να πάρει κανείς. Προφανώς δεν ρίχνω… καρφιά στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά μπορείς να δεις ότι η καταπληκτική τους ομάδα δεν έχει ακόμη κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Πήραν πρωταθλήματα στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά δεν τα κατάφεραν στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ εμείς τα κατακτήσαμε και τα δύο αυτά τρόπαια τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχουν απαιτήσεις από την ομάδα, από τους ποδοσφαιριστές, να κατακτήσουμε τρόπαια. Πιστεύω πως ένα τρόπαιο ανά σεζόν είναι το μίνιμουμ που πρέπει να καταφέρνουμε.

Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε τον τελικό του Carabao Cup και υπάρχει η ευκαιρία να το σηκώσουμε και με την ομάδα και τον προπονητή που έχουμε θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν δεν το κάνουμε».

Τέλος, σχετικά με την Ίντερ, την οποία αντιμετωπίζει το αγγλικό κλαμπ απόψε στις 22:00 στη Τζιουζέπε Μεάτσα, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δήλωσε:

«Η Ίντερ είναι μια κορυφαίας κλάσης ομάδα με κορυφαίας κλάσης ποδοσφαιριστές και προπονητή, όλοι σεβόμαστε το ρόστερ τους και είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία. Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται κορυφαίας κλάσης εμφανίσεις για να έχεις έστω μια ελπίδα».

Εξάλλου, όπως είχε... προειδοποιήσει ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του, η Λίβερπουλ πρότεινε νέο μονοετές συμβόλαιο στον Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος παρά τα 36 του χρόνια θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός για το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ λόγω της εμπειρίας και της επίδρασής του στα αποδυτήρια της ομάδας. Μέχρι στιγμής ο χαφ των Κόκκινων δεν έχει απαντήσει στην πρόταση. Παλαιότερο αφιέρωμα στον Μίλνερ, εδώ.

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.