«Έστειλα λουλούδια στη Λέστερ για τον Καντέ»

Ο Μάικλ Εμενάλο, τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι, αποκάλυψε την κίνηση στην οποία προέβη για να ευχαριστήσει τις «Αλεπούδες» που επέτρεψαν τη μετακίνηση του Γάλλου στο Λονδίνο.

Ο Ενγκολό Καντέ ήταν παίκτης-κλειδί για την επιτυχία της Λέστερ κατά την περσινή περίοδο και ομοίως έπραξε και φέτος με τη φανέλα της Τσέλσι, κατακτώντας έτσι δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Ως αποτέλεσμα, ο μικρόσωμος αμυντικός μέσος σαρώνει τα ατομικά βραβεία φέτος, έχοντας αναδειχτεί «Κορυφαίος παίκτης στην Πρέμιερ Λιγκ» από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών αλλά και από τους αθλητικούς συντάκτες προσφάτως, ενώ παράλληλα εκρεμμεί η επίσημη ψηφοφορία από την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο τεχνικός διευθυντής των «Μπλε», Μάικλ Εμενάλο, που ήταν παρών στην τελευταία βράβευση του Καντέ, σχολίασε: «Σταθήκαμε τυχεροί (ενν. με την απόκτησή του). Έστειλα λουλούδια στη Λέστερ που μας επέτρεψαν να τον πάρουμε»!

Την τότε αντίθεσή του στην πώληση του Καντέ στην Τσέλσι είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο πρώην προπονητής των «Αλεπούδων», Κλαούντιο Ρανιέρι.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.