Διοίκηση Νιουκάστλ: «Ο Έντι Χάου να γίνει ο επόμενος Άλεξ Φέργκιουσον κι εμείς κορυφαίο κλαμπ»

Οι ισχυροί άνθρωποι της νέας ιδιοκτησίας των Καρακαξών μίλησαν για τους μελλοντικούς στόχους και τα όνειρά τους για τον σύλλογο.

Το ζευγάρι που παίρνει αποφάσεις στη Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ, οι Αμάντα Στέιβλι και Μερντάντ Γκοντούσι, έδωσαν από κοινού αποκλειστική συνέντευξη σε αμερικανικό Μέσο. Η Βρετανίδα επιχειρηματίας ανέφερε σχετικά με τον προπονητή της αγγλικής ομάδας:

«Θα ήταν καταπληκτικό να γίνει ο Έντι Χάου ο επόμενος Άλεξ Φέργκιουσον», ενώ ο σύζυγός της, δήλωσε:

«Θέλουμε επιτυχίες για τον σύλλογο, αυτό αξίζουν οι φίλαθλοί μας. Δεν βλέπω γιατί να μην καταφέρουμε στην επόμενη πενταετία να γίνουμε Μάντσεστερ Σίτι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή Λίβερπουλ ή Τσέλσι».

Όσον αφορά τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία, αλλά και την… αναγκαστική απόφαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να πουλήσει την Τσέλσι, η Στέιβλι σχολίασε:

«Ο κόσμος ποτέ δεν θα σταματήσει να έχει προβλήματα. Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο και είμαι ιδιαίτερα λυπημένη σήμερα γιατί κάποιος θα δει να του παίρνουν την ποδοσφαιρική του ομάδα για κάποια σχέση που ίσως έχει με κάποιον άλλο. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο, για να είμαι ειλικρινής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρώσος ιδιοκτήτης των Μπλε έχει αρνηθεί ότι έχει στενές σχέσεις με τον Πρόεδρο της χώρας του, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.